Hotel sa 4 zvjezdice

30. soba

2 apartmana

Restoran

Konferencijska sala

Svadbena sala

O hotelu

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavideti.

Hotel raspolaže sa 30 soba, od toga 2 moderno opremljena apartmana. Sve sobe posjeduju TV i kablovsku, direktnu telefonsku liniju, i sve su klimatizovane. Pogodan je za kongresni turizam, poslovne ljude, tranzitne putnike, ali je spreman i da isprati dešavanja sa većim brojem učesnika kakve su turističke manifestacije.

Zahvaljujući predivnoj lokaciji ali i dugoj istoriji grada kome pripada, hotel svojim posjetiocima nudi pronalaženje prijatnog utočišta u ljepotama prirodnog ambijenta, ali i čari zanimljivih priča iz bogate istorijske riznice, u neposrednoj okolini, poput Stare džamije, udaljene 1.5 km, kao i istorijske crkve koja potiče iz 12. veka. Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u naš hotel gdje smo se pobrinuli da se u svakom trenutku Vašeg boravka osjećate kao kod kuće.​

Sobe - Apartmani

Dvokrevetne sobe

Dvokrevetne sobe su sa dva odvojena ležaja i standardne double sobe. Modernog su dizajna, funkcionalne, sa udobnim madracima i prostranim i moderno opremljenim kupatilom. Besplatan bežični internet vam je na raspolaganju u čitavom objektu, a obezbijeđen je i besplatan parking. Sve sobe su klimatizovane i imaju radni sto, sef, TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Sopstveno kupatilo sadrži tuš i fen za kosu.

Trokrevetne sobe

Trokrevetne sobe su prostrane, sa 3 odvojena ležaja ili po principu 2+1. Modernog su dizajna, opremljene prirodnim materijalima što im daje svež, čist i prefinjen izgled. Besplatan bežični internet vam je na raspolaganju u čitavom objektu, a obezbijeđen je i besplatan parking. Sve sobe su klimatizovane i imaju radni sto, sef, TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Sopstveno kupatilo sadrži tuš i fen za kosu.

Lux - Studio apartmani

Apartmani su prostrani, moderno dekorisani, sa velikim radnim i prostorom za odmor, jambo krevetima i predivnim pogledom na gradski park. Besplatan bežični internet vam je na raspolaganju u čitavom objektu, a obezbijeđen je i besplatan parking. Sve sobe su klimatizovane i imaju radni sto, sef, TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Sopstveno kupatilo sadrži tuš i fen za kosu.

  • Card Lock Sistem
  • Room service
  • Mini-Bar
  • Lični Sef
  • Internet WiFi
  • Plazma TV (sat. kanali)

Recepcija Hotela

Vrijeme prijave i odjave iz hotela:
Korišćenje soba se računa od 14:00 časova, do 12:00 časova narednog dana. Dnevni boravak se izdaje od 08:00 časova do 18:00 časova.

Plaćanje: Evro je zvanična valuta Republike Crne Gore i osnovno sredstvo plaćanja (EUR).

Galerija

Slike naših soba – apartmana

Kontakt

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate

Poslednje novosti

Zapratite nas

Zatvori